Këngëtarja e njohur zbulon angazhimin më të ri, largohet nga muzika për politikën (FOTO LAJM)

Këngëtarja e njohur, Eliza Hoxha ka ndarë me të gjithë ndjekësit lajmin se tashmë është bërë pjesë e politikës. Hoxha ka publikuar një foto nga fëmijëria e saj, krah së cilës ka treguar dëshirën që ka pasur që e vogël për të provuar dhe guxuar në sfida të reja.

“Qysh atëherë, përtej mësimeve të rregullta dhe muzikës e cila gjithmonë ka qenë me mua, isha fëmija që u përfshi në klubin e ambasadorëve të vegjël të OKB-së si ambasadore e Francës. Edhe sot, ende ruaj fletoret me informatat e mbledhura për Francën e viteve ’80. A thua, është rastësi politika? Apo diçka që ka qenë aty që në fillim, por se ka marrë vëmendjen time deri tani?”, ka shkruar Eliza duke treguar se i është bashkuar partisë demokratike të Kosovës.

Nuk dihet nëse artistja do të shkëputet përkohësisht nga muzika, megjithatë kjo pritet të zbulohet në të ardhmen.

style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
style="padding:16px;"> style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" display: flex; flex-direction: row; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px">14px; width: 40px;">
style="display: flex; flex-direction: column; flex-grow: 1; justify-content: center;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px">14px; margin-bottom: 6px; width: 100px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px">14px; width: 60px;">
style="padding: 19% 0;">
style="display:block; height:50px; margin:0 auto 12px; width:50px;">transform="translate(-511.000000, -20.000000)" fill="#000000">
style="padding-top: 8px;">
style=" color:#3897f0; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:550; line-height:18px;"> View this post on Instagram
style="padding: 12.5% 0;">
style="display: flex; flex-direction: row; margin-bottom: 14px">14px; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(0px) translateY(7px);">
style="background-color: #F4F4F4; height: 12.5px; transform: rotate(-45deg) translateX(3px) translateY(1px); width: 12.5px; flex-grow: 0; margin-right: 14px">14px; margin-left: 2px;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(9px) translateY(-18px);">
style="margin-left: 8px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 20px; width: 20px;">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 2px solid transparent; border-left: 6px solid #f4f4f4; border-bottom: 2px solid transparent; transform: translateX(16px) translateY(-4px) rotate(30deg)">
style="margin-left: auto;">
style=" width: 0px; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-right: 8px solid transparent; transform: translateY(16px);">
style=" background-color: #F4F4F4; flex-grow: 0; height: 12px; width: 16px; transform: translateY(-4px);">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-left: 8px solid transparent; transform: translateY(-4px) translateX(8px);">

style=" margin:8px 0 0 0; padding:0 4px;"> style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">Përherë fëmijë me kurreshtje për sfidat e reja, për të mësuar gjëra të reja, për të provuar dhe për të guxuar. Qysh atëherë, përtej mësimeve të rregullta dhe muzikës e cila gjithëherë ka qenë me mua, isha fëmiu që u përfshi në klubin e ambasadorëve të vegjel të OKB-së si ambasadore e Francës. Edhe sot, ende ruaj fletoret me informatat e mbledhura për Francën e viteve të'80-ta ... A thua, është rastësi POLITIKA? Apo diçka që ka qenë aty pari por se ka marr vëmendjen time deri tani? 🇽🇰 #ElizaHoxha3 #kadriveselikryeministër #ndertojmeteardhmen #përtydheshtetin

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">A post shared by style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px;" target="_blank"> Eliza Hoxha (@eliza_hoxha_official) on

Shtuar më 16/09/2019, ora 16:27
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori