Ironizon Robert Berisha: "Po, po, të vi*gjëra në vesh" (VIDEO)
Robert Berisha ka qenw i ftuar nw "Trokit", ku ka folur jo vetwm nw lidhje me konertet, por edhe nw lidhje me sherrin me Tunws.

Mw tej nisur nga udhëtimet e shpeshta të Robertit, Ermali e pyeti se ku dhe përse do çonte ai disa përsonazhe të njohura, nëse do të ishte piloti i avjonit. U pyet për Norën, Tunën, por edhe për Taynën.

Për këtë të fundit tha :

‘Nëse do isha paguar mirë, do e kisha nisur dikur. Por vetëm nësë më paguan ajo. Me qenë unë pilot ajo duhet të paguaj shumë’.

Gjatë betejës ‘Kapi sekondat’ ai tregoi 4 gjërat që i japin jetës në çift dinamikë. Nuk mendohet kur thekson:

‘Respekti, puna, dashuria dhe seksi’

Kur u përmend seksi, Ermali i tha Robertit se disa personazhe nw deklaratat e tyre e shmangin jetën seksuale madje ka këngëtare që thonë se janë ende të virgjëra. Ai ndërhyn duke thënë:

‘Po, po, të virgjëravesh’.

Ka ende diss-e të tjëra. Merrni përgjigjet në videot e mëposhtme.Shtuar më 25/06/2019, ora 22:02
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori