Ermela: Si po i harxhoj 100 milionët që fitova në Big Brother
Ermela Mezuraj, fituesja e “BB4” në një intervistë për gazetën “Panorama” rrefen mënyrën sesi i ka shpenzuar një pjesë të çekut prej 100 milionësh të fituar në këtë reliaty-show ndëra ka treguar se aryeja pse kishte vendosur të merrte pjesë aty ishte motra e saj e cila gjendet në burg me akuzën “vjedhje me pasoja të rënda”, pasi së bashku me të dashurin e saj, Rodrig Malaj, kanë përvetësuar shumën prej 67 mijë eurosh, para të cilat ishin xhiroja disaditore e një agjencie udhëtimesh, ku Gerta ishte e punësuar.

Kështu që 21- vjeçarja është dënuar me 3 vjet e katër muaj burg dhe 27 mijë euro dëmshpërblim, ndërsa i dashuri i saj me 5 vjet burg.

“Po 42 mijë euro u gjetën në shtëpinë e Rodrig Malajt, të dashurit të motrës, 27 mijë euro i ka marrë një person i tretë, për të cilin nuk është hetuar fare… Ndërsa 27 mijë eurot që nuk janë gjetur, i janë faturuar Gertës dhe Rodit, që do të thotë 13 mijë e 500 euro secili, që janë më pak se 20 milionë lekë. Lind pyetja: Ku është pasoja e rëndë këtu?! Kjo akuzë duhet të binte poshtë me kokë, por as 6 avokatë, të cilët i kam punësuar njëri pas tjetrit, nuk e panë të arsyeshme t’i dilnin kundër palës akuzuese, që fatkeqësisht është gjykatës pranë Gjykatës së Tiranës”, pohon Ermela.

Sipas saj, vepra që motra ka kryer ka qenë një lajthitje e momentit e saj, duke nxjerrë një informacion të punës, për të cilin është penduar.Pikërisht pas kësaj ngjarje, Ermela pohon se ka vendosur të jetë banore e “BB4”.

“…Arsyeja e vetme që mund të ndihmoja motrën për të paguar një avokat ishte të merrja pjesë në këtë “reality show” dhe të qëndroja aty sa më shumë të mundesha. Fati e deshi të fitoja se realisht fondet për banorët e tjerë ishin ndërprerë,” shprehet Ermela. /albeu.com/
Shtuar më 22/09/2012, ora 14:51

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori