Eri-Metit: Përballu me Gentën, ajo po të nxjerr nga vetja
Pëlqej
Meti i BB5
Erioni rri afër Arbrit e Metit, duke kërkuar që të flasë me ta në lidhje me debatin e mëparshëm. Eri thotë se po i bën përshtypje sjellja e Metit, i cili nuk reagon dhe nuk përballet me Gentën, edhe pse ajo flet për të fjalë të paqena.

Meti thotë se në mënyrën e tij është sqaruar me të, por Erioni kërkon që ai të evidentohet më tepër. Ai shton se Genta mundohet që t’i nervozojë dhe t’i bëjë që të dalin nga vetja, duke përdorur edhe gjëra të vogla.

Ai i kërkon Metit që të përballet me të. “Ajo këndonte dhe ia thoshte nëpërmjet vargjeve atë që donte t’i thoshte Arbrit”, - shprehet Erioni.

“Vetëm një i sëmurë psikik mund t’i bëjë ato veprime”, - shprehet Arbri.
Shtuar më 10/04/2012, ora 16:46
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori