Dua Lipa, pjesë e ceremonisë së inaugurimit të Joe Biden
Pak ditë më parë, u zbulua se ndër këngëtarët që do të marrin pjesë në inaugurimin e Joe Biden si president i ardhshëm ië SHBA-ve, ishin dhe Jennifer Lopez dhe Lady Gaga. Komiteti Presidencial i Inaugurimit lëshoi listën zyrtare, pjesë e së cilës përfshihet dhe kënga e artistes shqiptare Dua Lipa, Levitating.

Lista e këngëve është punuar nga D-Nice dhe Raedio. Ekipi i Biden-Harris shpjegoi se zgjedhja e pistave “përfaqëson shumëllojshmërinë e kombit dhe forcën dhe qëndrueshmërinë ndërsa presim drejtimin e ri dhe një epokë të re në Amerikë”.

Drejtori i Përgjithshëm i Komitetit të Inaugurimit, Tony Allen tha për Billboard:”Gjatë një viti të trazuar që ka mbajtur mbyllur kaq shumë njerëz, muzika ka qenë një mjet i qëndrueshëm që na ka mbajtur të lidhur. Nëse jeni një shpirt i vendit, një entuziast i jazz-it, një fans i hip hop-it, një adhurues i muzikës klasike, ose thjesht dashamirës i rock roll-it të kohërave të vjetra, muzika sqaron, frymëzon, bashkon dhe shëron.

Këto këngë dhe artistë pasqyrojnë shpirtin e pamëshirshëm dhe larminë e pasur të Amerikës. Rezultati në një kapitull të ri dhe do të ndihmojë në afrimin e njerëzve ndërsa Administrata Biden-Harris fillon punën e saj të rëndësishme për të bashkuar vendin tonë”.
Shtuar më 20/01/2021, ora 15:37

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori