Aulona Musta thumbon keq femrat që përdorin "photoshop"
Aulona Musta nxit çdo herë reagime me statuset dhe postimet që bën në rrjetet sociale.

Moderatorja shqiptare së fundi ka thumbuar femrat që përdorin "photoshop", një fenomen mjaft i përhapur në rrjetet sociale.


Aulona e cila ka krijuar linja tejet atraktive falë ushtrimeve në palestër, në një fotografi që publikoj së fundi në bikini ka përdorur një dozë të madhe të ‘photoshop’-it duke përqeshur kështu femrat që janë preh e tij.

"Kam shume vite qe merrem me palester, punoj shume fort, shkoj gati 4-5 here ne vit. Instruktori im punon shume me pjesen e barkut dhe te vitheve, ai ka bere te mundur qe gjithe pjesa e dhjamit te barkut te merret dhe te cohet tek zona e vitheve. Eshte nje ushtrim shume i mire me te vertetet, ka shume rezultat. Ne kliniken, me fal palestren qe une shkoj e praktikojne shume kete ushtrim. Eshte fjala e fundit e fitnessit. Mbi te gjitha duket gjithcka kaq origjinale, apo jo?”, ka shkruar ajo me ironi.

style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
style="padding:16px;"> style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" display: flex; flex-direction: row; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px">14px; width: 40px;">
style="display: flex; flex-direction: column; flex-grow: 1; justify-content: center;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px">14px; margin-bottom: 6px; width: 100px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px">14px; width: 60px;">
style="padding: 19% 0;">
style="display:block; height:50px; margin:0 auto 12px; width:50px;">transform="translate(-511.000000, -20.000000)" fill="#000000">
style="padding-top: 8px;">
style=" color:#3897f0; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:550; line-height:18px;"> View this post on Instagram
style="padding: 12.5% 0;">
style="display: flex; flex-direction: row; margin-bottom: 14px">14px; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(0px) translateY(7px);">
style="background-color: #F4F4F4; height: 12.5px; transform: rotate(-45deg) translateX(3px) translateY(1px); width: 12.5px; flex-grow: 0; margin-right: 14px">14px; margin-left: 2px;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(9px) translateY(-18px);">
style="margin-left: 8px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 20px; width: 20px;">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 2px solid transparent; border-left: 6px solid #f4f4f4; border-bottom: 2px solid transparent; transform: translateX(16px) translateY(-4px) rotate(30deg)">
style="margin-left: auto;">
style=" width: 0px; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-right: 8px solid transparent; transform: translateY(16px);">
style=" background-color: #F4F4F4; flex-grow: 0; height: 12px; width: 16px; transform: translateY(-4px);">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-left: 8px solid transparent; transform: translateY(-4px) translateX(8px);">

style=" margin:8px 0 0 0; padding:0 4px;"> style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">Kam shume vite qe merrem me palester, punoj shume fort, shkoj gati 4-5 here ne vit. Instruktori im punon shume me pjesen e barkut dhe te vitheve, ai ka bere te mundur qe gjithe pjesa e dhjamit te barkut te merret dhe te cohet tek zona e vitheve. Eshte nje ushtrim shume i mire me te vertetet, ka shume rezultat. Ne kliniken, me fal palestren qe une shkoj e praktikojne shume kete ushtrim. Eshte fjala e fundit e fitnessit. Mbi te gjitha duket gjithcka kaq origjinale, apo jo? 😌😌😌 #gymbody #workinghard #squatbooty

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">A post shared by style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px;" target="_blank"> Aulona Musta (@aulonamusta) on

Shtuar më 13/09/2019, ora 21:04

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori