Big Brother fut dy vajza të reja sexy

Big Brother ka futur në shtëpi dy banore të reja në shtëpi. E para është Klodjana 21 vjeç nga qyteti i Fierit. Prej disa muajsh jeton në Tiranë. Dona, 26 vjeç nga Mirëdita është banorja tjetër

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!