Shpëtoni nga hundët e bllokuara për pak minuta
Hundët e skuqura dhe të bllokuara nga ftohja ose gripi krijojnë një ndjesi acarimi dhe përcëllimi në njëjtën kohë, sa që është e pamundur të durohet peceta apo shamia për ti fshirë sërish.

Ndiqni instruksionet dhe shihni se si reagon hunda juaj.
Udhëzime të përgjithshme:

 Përdorni gishtat për të ushtruar presion të butë.
 Përdorni lëvizjet rrumbullake.
 Ju nuk duhet të ndjeni asnjë dhimbje.
 Cikli duhet të përsëritet 3 herë.

Pika e parë është e vendosur në një zgavër në cep të hundës – kjo është pjesa e poshtme e hundës.

Butësisht shtypeni këtë pikë me një lëvizje rrotulluese. Kryeni lëvizjen 10 herë.

Pika 2 është e vendosur vetëm në cep të syve, pranë hundës, ku dalin lotët.

Kryeni lëvizje rrumbullake të buta në këtë pikë 10 herë. Mos i gishtat, por vetëm lëvizin në lëkurë, kështu që ju të ndjeni cep të syve tuaj si ju shtyjnë.

Pika 3 ndodhet prapa llapës së veshit tuaj, në pjesën e poshtme të veshit.Shtypni dhe lironi këtë pikë 10 herë, pa aplikuar presion në kërc. Këshillohen lëvizje delikate.

Pika 4 dhe e fundit është vetë llapa e veshit. Butësisht masazhojeni llapën e veshit 10 herë.

Për rezultate më të mira, e përsërisni procedurën përsëri pas 10 minutash.

Teknika e përshkruar është e thjeshtë, e sigurt, mund të bëhet kudo dhe kurdo, dhe pa kosto. Ajo është gjithashtu një mënyrë e mirë për të shëruar veten./albeu.com/

Shtuar më 17/01/2017, ora 17:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori