Rezistenca ndaj antibiotikeve, rrezik per shendetin
Organizata Botërore e shëndetësisë e konsideron rezistencën ndaj antibiotikëve, si një nga tre kërcënimet më të mëdha për shëndetin e njeriut në botë. Përdorimi jo i saktë i antibiotikëve ka çuar në krijimin e baktereve të qëndrueshme dhe ekspertët e OBSH-së pohojnë se nëse vazhdohet kështu, pas disa viteve organizmi i njeriut mund të bëhet pothuajse i pambrojtur kundër disa infeksioneve bakterialeve.
Shtuar më 03/08/2010, ora 17:58
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori