Krimet e Rënda lënë në burg pa afat Klement Balilin
Përballoni më lehtë stresin gjatë ditës duke bërë këto veprimme
Pëlqej
Shumica e njerëzve vuajnë nga stresi dhe shpesh gjatë ditës kalojnë situata që i acarojnë. Disa prej tyre inatosen edhe prej trafikut të rënduar, motit, çështjet në shtëpi apo edhe në punë.

Ekspozimi i vazhdueshëm ndaj stresit është i dëmshëm kur është fjala për shëndetin tuaj kështu që është e rëndësishme ta largoni atë sa më shpejt.

Për ta bërë këtë, ekzistojnë disa ushtrime dhe teknika të dobishme.

Bëni masazhe për të lehtësuar qafën tuaj, bëni Yoga për stres dhe lehtësim ankthi, mesazhoni kokën, sytë dhe duart, bëni jetë të shëndetshme.

Në raste serioze të stresit dhe ankthit, kërkoni ndihmë profesionale ose merrni ilaçe.
Shtuar më 16/05/2018, ora 16:38
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori