Nuk është njëlloj efekti i larjes në mëngjes dhe në mbrëmje
Pëlqej
Pastrimi në mbrëmje me atë të mëngjesit, kanë dallime të mëdha!
Ekspertët kanë zbuluar ndikimin e këtyre dy kohëve në flokë, dallimi mes tyre dhe si duhet të kemi kujdes që flokëtduken të bukura dhe shumë voluminoze.

Kur i lani flokëtmbrëmje dhe flini, mbase e keni vërejtur që në mëngjes flokët duken më të yndyrshme, pikërisht për këtë ekspertët thonë se nuk janë më të yndyrshme por vetëm duken.

Gjatë gjumit flokët janë të shpërndara nëpër jastëk dhe mund të jenë jo plotësisht të thara kjo bon që të ju mungoj vëllimi dhe duken të yndyrshme por edhe flokët ende të njoma gjatë fërkimit me jastëk kanë shans më të madh që të pëlcasin në majë.

Nëse dëshironi që flokët t’i lani para gjumit kujdesuni për këto gjëra:

Përdorni shampo të butë

Krihni flokët me kujdes pas larjes

Përdorni locion për volum të flokëve

Flini në jastëk të mëndafsht


Shtuar më 09/08/2018, ora 10:03
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori