Nishanët e kuq në trupin juaj, çfarë i shkakton dhe e janë të rrezikshëm?
Shumë njerëz friksohen nga nishanët">nishanët që kanë në trupin e tyre. Frika se mos ndoshta këta nishanë kanë natyrë kancerogjene bën që individë të ndryshëm të rendin nëpër doktorë dhe qendra diagnostikimi. Po nishanë në ngjyrë të kuqe keni në trup?

Nëse po, po ju themi të mos shqetësoheni.

Nishanët">Nishanët në gjyrë të kuqe apo të kuqerremtë shkaktohen si pasojë e moshës dhe e jetesës së pashëndetshme.

Zakonisht tek gratë këto nishane fillojnë të shfaqen pak kohë para hyrjes në menopauzë, dhe shaktohen nga problemet e ndryshme kardiovaskulare.

Ndërsa tek meshkujt nisanet me ngjyrë të kuqe shfaqen si pasojë e abuzimit me alkoolin dhe problemeve që shkktohen nga funksionimi i mëlçisë percjell WomanHealth.

Gjithësesi, e mira është që të mos e ngacmoni pikën e kuqe që ju është shfaqur në trup. Pasi ngacmimi mund të shkaktojë përhapjen dhe kthimin e saj në vatër tumorale.
Shtuar më 08/07/2018, ora 21:55
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori