E FUNDIT/ Aksident në Korçë, plagosen rëndë 4 persona
Ngjyra e dyllit në vesh, tregon problemet e fshehta të shëndetit (FOTO LAJM)

Dylli i thatë
Shpjegimi më i lehtë për thatësinë e dyëëi të veshit është mungesa e yndyrave të thata brenda trupit tuaj.

Përveç kësaj, arsyeja mund të jetë dermatiti dhe sëmundje të tjera të lëkurës, të cilat mund ta bëjnë lëkurën tuaj të thatë
Është një procedurë normale higjienike për të pastruar veshët tanë një herë në disa ditë. Megjithatë, jo të gjithë ne e dimë se dylli ka një funksion mbrojtës dhe mund të tregojë për gjendjen e shëndetit tonë.

Me ndihmën e një kunji veshësh, ju mund të kontrolloni ngjyrën e dyllit tuaj. Dyll në këtë artikull do të quajmë lëndën e formësuar në kanalin e dëgjimit. Dhe do të shpjegojmë se çfarë do të thotë ajo ngjyrë. /super.shëndeti/

Shtuar më 25/05/2019, ora 11:46
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori