Nëse ngjyra e dyllit në veshin tuaj ka këtë ngjyrë, urgjent tek mjeku
Është një procedurë normale higjienike për të pastruar veshët tanë një herë në disa ditë. Megjithatë, jo të gjithë e dimë se dylli ka një funksion mbrojtës dhe mund të tregojë gjendjen e shëndetit tonë.

Me ndihmën e një veprimi, ju mund të kontrolloni ngjyrën e dylli tuaj dhe ne do ju shpjegojmë se çfarë domethënie ka ngjyra e tij.

Nëse dylli juaj është gri pa ndonjë nuance tjetër, nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Është ndoshta vetëm pluhuri. Kjo ngjyrë është një gjë e rregullt për të gjithë ata që banojnë në qytet, sepse ajri në qytete është mjaft i ndotur.

Nëse vëreni gjurmë gjaku kur pastroni veshët tuaj, kjo mund të tregojë që daullja juaj e veshit është e shpuar. Në këtë rast, veshët tuaj mund të preken nga infeksionet, të cilat mund të çojnë në sëmundje të ndryshme dhe rrjedhimisht në përkeqësimin e dëgjimit tuaj.

Kjo është arsyeja pse duhet ta vizitoni mjekun.

Nëse shkarkimi i veshit është i tepruar dhe me ngjyra të errëta, kjo mund të tregojë se trupi juaj po kalon një kohë shumë të vështirë, bota.al. Prandaj duhet të përpiqeni të kaloni disa ditë në një mjedis të qetë dhe paqësor.

Nëse ndodh vetëm një herë, nuk ka asgjë për t’u shqetësuar, por nëse ju kruhen veshët dhe kruajtja bëhet më e fortë, atëherë duhet të vizitoni një doktor, sepse ngjyra e zezë e veshkave nënkupton një infeksion të rrezikshëm.
Shtuar më 14/04/2018, ora 17:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori