Mbani telefonin tuaj nën çarçafë? Jeni në një rrezik të madh
Një studim i kryer nga Projekti Pew Internet zbuloi se shumë njerëz nuk shkëputen nga telefoni edhe kur shkojnë në shtrat.

Përkatësisht, policia e Nju Jorkut paralajmëron se një zakon i tillë mund të ju rrezikojë.

Në manualet e përdoruesve të pajisjes theksohet se telefoni nuk duhet të mbulohet nga asgjë që mund të zvogëlojë rrjedhën e tij të ajrit.

Kjo ndikon në funksionimin e telefonit dhe mund të paraqesë rrezik zjarri ose madje edhe shpërthimi.
Shtuar më 16/12/2019, ora 10:50

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori