Këto simptoma të sëmundjeve seksualisht të transmetueshme mos i injoroni kurrë (FOTO LAJM)

1.Shkarkim i çuditshëm për organizmin tuaj
Ju e dini se cila është norma e organizmit tuaj dhe nëse është papritur diçka ndryshon, mbase trupi juaj po përpiqet t’ju tregojë diçka.

Çdo ndryshim në shkarkimin tuaj vaginal normal është një shenjë e infeksionit, qoftë në sasi, ngjyrë apo aromë.

Një nga problemet që femrat hasin më shpesh janë sëmundjet apo infeksionet e transmetueshme seksualisht.

Herë për fajin e partnerit e herë nga pakujdesia ndodh që dhimbjet apo pasojat të jenë mjaft alarmante, prandaj duhet të bëni kujdes.

Në galerinë e mësipërme ne po ju vijmë në ndihmë me disa nga simptomat e dukshme që mbase deri tani i keni injoruar por nuk duhet ta bëni më.
Shtuar më 14/08/2018, ora 11:46
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori