Këto janë shenjat e para të kancerit që shumë i injorojnë
Llojet e ndryshme të kancerit vijnë me simptoma dhe trajtime të ndryshme.

E përbashkëta e tyre është se simptomat e para shfaqenduar. Sipas disa shkencëtarëve britanikë, shenjat e para të kancerit shfaqenduar. Zakonisht ata shfaqen në formën e çarjeve apo ënjtjeve, ndërsa lëkura bëhet e ashpër.

Shumica e njerëzve i injorojnë këto simptoma, duke qenë se nuk janë të informuar mbi to. Këto simptoma ndihmojnë në diagnostifikimin e kancerit në fazat e hershme, duke parandaluar kështu përhapjen e tij dhe trajtuar sa më shpejt.

Nëse ju shfaqen këto simptoma, vizitohuni të mjeku për t’u siguruar nëse jeni mirë me shëndetin.
Shtuar më 20/07/2018, ora 10:12

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori