Këto ushtrime do t'ju ndryshojnë jetën
Tensionet dhe stresi janë bërë pjesë e shumicës së njerëzve, qoftë nga trafiku i rënduar, çështjet në shtëpi apo edhe në punë.

Ekspozimi i vazhdueshëm ndaj stresit është i dëmshëm kur është fjala për shëndetin tuaj kështu që është e rëndësishme ta largoni atë sa më shpejt.

Ushtroni për të lehtësuar qafën tuaj.

Yoga për stres dhe lehtësim ankthi.

Mesazhoni kokën, sytë dhe duart.

Bëni jetë të shëndetshme.

Në raste serioze të stresit dhe ankthit, kërkoni ndihmë profesionale ose merrni ilaçe.
Shtuar më 01/03/2018, ora 13:53

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori