Ja sa gjatë qëndron një drogë në trup
Drogat janë substancat më të rrezikshme për trupin e njerit por sigurisht që ato kanë një shkallë rrezikshmërie që i dallon nga njëra tjetra.

Sipas një studimi droga jo shumë e rrezikshme si marihuana qëndron më gjatë në trup se sa droga më e rrezikshme heroina apo morfina.

Në artikullin më poshtë ju njohim me llojet e drogave dhe se sa gjatë qëndrojnë ato në trup.

Alkooli
Në urinë: 3-5 ditë
gjak: 10-12 orë
Në Flokë: deri në 90 ditë

Amfetaminat
Urinë: 1-3 ditë
Gjak: deri në 12 orë
Flokë: deri në 90 ditë

Barbituratet
Urine: 2-4 ditë
Gjak: 1-2 ditë
Flokë: Deri në 90 ditë

Kanabisi
Urinë: 7-30 ditë
Gjak: deri në dy javë
Flokë: Deri në 90 ditë

Kokaina
Urinë: 3-4 ditë
Gjak: 1-2 ditë
Flokë: Mbi 90 ditë

Heroina
Urinë: 3-4 ditë
Gjak: Mbi 12 orë
Flokë: Mbi 90 ditë

LSD
Urinë: 1-3 ditë
Gjak: 2-3 orë
Flokë: Deri në tre ditë

MDMA
Urinë: 3-4 ditë
Gjak: 1-2 ditë
Flokë: Deri në 90 ditë

Metamfetamina
Urinë: 3-6 ditë
Gjak: 24-36 orë
Flokë: Deri në 90 ditë

Morfina
Urinë: 2-3 ditë
Gjak: 6-8 orë
Flokë: Deri në 90 ditë./albeu.com/
Shtuar më 25/11/2016, ora 10:14

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori