Gjendet ilaçi kundër kancerit? Shkencëtarët izraelitë thonë do të jetë gati në 2020
Një zbulim mjekësor nga Izraeli mund të kurojë në mënyrë efektive kancerin, sëmundjen vdekjeprurëse që vret çdo vit miliona njerëz në mbarë botën. Një ekip i vogël i shkencëtarëve izraelitë pretendon të ketë zhvilluar një kurë të kancerit 100% efektiv, i cili do të jetë në dispozicion për pacientët me kancer në fillim të vitit të ardhshëm (2020).

Trajtimi revolucionar i shërimit të kancerit quhet MuTaTo, i cili është zhvilluar nga Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi). MuTaTo qëndron për multi-target-toksin dhe thuhet se përdor një kombinim të peptideve të synimeve të kancerit dhe një toksin unik që synon dhe vret vetëm qelizat e kancerit, duke lënë të paprekura qelizat dhe indet e shëndetshme.

Si ndryshon MuTaTo nga trajtimet ekzistuese të kancerit?

Shkencëtarët izraelitë që zhvilluan ilaçin MuTaTo për trajtimin e kancerit pretendojnë se ky mund të zvogëlojnë efektet anësore të shumicës së trajtimeve të kancerit dhe mund të jetë personal për secilin pacient në një afat të gjatë.

Pas testimeve të suksesshme tek minjve, Dr. Morad shprehet se po përpiqen që brenda këtij viti të kryejnë testime tek njerëzit.

Ai është i bindur se MuTaTo do të rezultojë siç pritet edhe tek njerëzit dhe do të shërojë 100% kancerin.

Dr. Morad, i cili është CEO i AEBi, thotë se MuTaTo do të mbizotërojë kur trajtimet e tjera të kancerit të dështojnë. MuTaTo është ndryshe nga trajtimet e sotme të kancerit sepse sulmon receptorët e qelizave kanceroze nga tre drejtime të ndryshme. “Kanceri nuk mund të ndryshojë tre receptorë në të njëjtën kohë,” thotë Dr. Morad. /Revista Psikologjia/
Shtuar më 30/04/2019, ora 16:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori