Femra kujdes! Nëse i lyeni flokët më shumë se 6 herë në vit rrezikoheni nga sëmundje
Pëlqej
Shumë njerëz i ngjyrosin flokët, por disa njerëz e bëjnë këtë shpesh. Megjithatë, nuk është e shëndetshme që këto kimikate të përdoren kaq shpesh.

Kjo është arsyeja pse është më mirë të blini ngjyra më natyrale që nuk kanë përmbajtjen e madhe të këtyre kimikateve.

Do të ishte mirë nëse përdorni Kena (Lawsonia inermis ) dhe bojë bazuar në bimë. Kjo do të zvogëlonte mundësinë e marrjes së ndonjë kanceri, sepse përdorimi i shpeshtë i këtyre ngjyrave me plot kimikate rrit shkakun e kancerit të gjirit.


Informohuni se çfarë dhe çka jeni duke blerë. Lexoni përbërjen dhe referojuni prodhuesit. Kjo është paralajmëruar nga mjekët. Shmangni përqendrimin e lartë të amines si PPD.
Shtuar më 11/03/2018, ora 17:23
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori