Akademia DHI për një rezultat të shkëlqyer të flokëve tuaj

Spitali Amerikan në bashkëpunim me DHI Akademi ofrojnë tashmë edhe për shqipëtarët teknikën më të avancuar për mbjelljen e flokëve.
Spitali Amerikan në bashkëpunim me DHI Akademi ofrojnë tashmë edhe për shqipëtarët teknikën më të avancuar për mbjelljen e flokëve.

“Direct hair implantation” është sot për sot teknika e fundit e ofruar në të gjithë botën që siguron një rezultat natyral dhe me garnaci të përjetshme.

Kjo akademi në bashkëpunim me univeristetit e mjeksisë së Athinës po punojnë për një program gjithëpërfshirës që nga parandalimi i rënies së flokëve , trajtimin dhe ruajtjen afatgjatë të flokëve faktori psikologjik stresi etje që kanë lidhje me alopecinë (rënien e flokut)

Në lidhje me reduktimin e stresit oksidativ faktor ky që ndikon në rënien e flokut , akademia ofron një gamë të gjerë produktesh që e reduktojnë ndjeshëm këtë faktor. (në trajtë kremrash spy shampoo etje).

Pse duhet të zgjedhim DHI? Avantazhet me metodat FUE dhe FUT

• Kotrollohet nga kirurgu kendi thellësia dhe drejtimi i flokëve që do mbillen.
• Nuk ka shpinë përpara implantimit (mbjlljes)
• Pa shenja
• Insturmentat e përdorur janë një pordorimshe?
• Trajtime për mbjellje flokëve por edhe të mjekrës dhe trupit gjithashtu
• Procedurë e mirënjohur dhe Brenda strandarteve ISO. CQS dhe akademisë Londinese të flokut .
• E vetmja metodë e cila mësohet në Universitetet Europiane

Eshtë një metodë inovative e mbjellies së flokut e cila kryhet nga doktorët e çertifikuar nga Akademia DHI. Kjo akademi ka 46 vjet experiencë dhe me 62 klinka në të gjithë botën. Procedura konsiston në marrjen e folikujve dhe mbjelljen DIREKT të tyre në zonën e nevojshme në të cilen ka rrallim ose rënie flokësh, është e sigurt si procedure, me rezultate natyrale, përdoret anestezi lokale dhe është totalisht pa dhimbje sepse shpimet janë me diametër 1 mm ose më të vogël se 1.

Eshtë e vetmja metodë që mund të kryhet edhe pa i shkurtuar flokët, pacienti kthehet në aktivitetin e përditshëm ditën e nesërme dhe është në gjendje perfekte. Kryhet vetëm nga doktorët specialist të trajnuar dhe çertifikuar pranë DHI Akademi. Rezultati shikohet menjëher pas 2 muajsh dhe me garanci të përjetshme , pra floku i mbjellë nuk bie me.

Metodë e thjeshtë pa dhimbje dhe me efikasitet maksimal:

1) Faza e ekstraksioni ose e marrjes së folikujve nga zona dhënëse merret një nga një me anë të ekstaktuesit qe ka një diameter më të vogël se 1 mm . Në këtë mënyrë folikujt nuk dëmtohen dhe mbajtja e tyre në një temperaturë të veçantë minimizon traumën dhe rrit efikasitetin e trajtimit.
2) Faza e mbjelljes, folikujt vendosen në zonën e nevojshme me anë të një pajisje të veçantë ( implanter ) që eleminon traumën e skalpit dhe siguron efikasitetin e trajtimit. Vendosja (mjellja) e folikujve behet direct ne skalp, pa bere vrima paraprakisht ose prerje, pra behet direkt.
3) Drjetimi dhe dendësisa e flokëve të rinj vendoset nga specialistet duke siguaruar një rezultat natyral dhe rritje jetëgjatësi 100 %.
Shtuar më 26/02/2018, ora 22:39

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori