8 shenjat që tregojnë se po e tepron me pijen gjatë karantinës
Në fillim të karantinë, shitjet e alkoolit të Amerikë u rritën me 50% dhe deri në datën 21 mars shkoi 253%. Ndaj edhe lind nevoja të shikohen edhe njëherë të gjitha shenjat për të kuptuar se kur e teprojmë.

Pini sepse jenistresuar

Pini kur jeta bëhet e mërzitshme

Pini kur jeni duke punuar

Jeni vazhdimisht i stresuar se do ju mbarojë alkooli

Po i shmangeni përgjegjësive

Keni marrë vendime të gabuara, për të cilat jeni penduar (gjatë këtyre ditëve)

Nuk ndiheni mirë fizikisht

Doni të ndaloni së piri, por s`mundeni
Shtuar më 14/04/2020, ora 16:12

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori