7 gënjeshtra që njerëzit me diabet nuk duhet t’ia thonë doktorit
Sa e dëmshme mund të jetë një gënjeshtër e bardhë kur është fjala për t’u përgjigjur pyetjeve nga doktori juaj?

Në fakt, nëse keni diabet, gënjeshtra të vogla të bardha mund të kthehen në tepër të rrezikshme.

Këto gjëra mund të ndeshen me sheqeringjak dhe shëndetin tuaj:

1 – “Kontrolloj sheqeringjak rregullisht”

2 – ” Marrë të gjitha medikamentet, gjithë kohës”

3 – “Ushtroj çdo ditë”

4 – ” Ushqehem shëndetshëm”

5 – ” Jeta ime seksuale është e shkëlqyeshme”

6 – “Tymos? Jo, asnjëherë”

7 – ” Depresion? Asnjëherë”. /albeu.com/
Shtuar më 02/09/2017, ora 16:33
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori