5 gjëra që një dermalotog jua ndalon ti vini në fytyrë
Pëlqej
Shpesh ne përdorim gjëra në fytyrën tonë pa qenë të sigurt nëse na ndihmojnë apo na përkeqsojnë. Disa dermatologë tregojnë disa nga gjërat që duhet ti shmangni në fytyrën tuaj.

Maska kimike në shtëpi

"Unë kurrë nuk kam vënë përbërës kimik të fortë në fytyrën time në shtëpi. Ndonjëherë njerëzit blejnë përbërës kimik online që janë shumë të forta për përdorim në shtëpi. Unë kam parë rezultate të këqija, të tilla si skuqje dhe lëkurë shumë se mund të çojë dhe në reaksione alergjike ". -Angela Lamb, MD, Dermatolog, Spitali i Malit Sinai

Mjetet që largojnë qelizat e vdekura

"Unë qëndroj larg nga përdorimi i gjërave të tilla në fytyrën time, ato janë shumë gërryese dhe mund të irritojnë lëkurën , unë kam akne dhe ekzema dhe këto mjete të cilat gjithashtu kanë tendencë për të tërhequr bakteret, mund t'i bëjnë edhe më keq. " -Jeanine Doënie, MD, Drejtore e Dermatologjisë së Imazhit në Montclair, NJ

Zbutës me kolagjen

"Sinqerisht, unë besoj se molekula e kolagjenit është shumë e madhe për të punuar si aktive. Përbërësi aktiv nuk depërton në lëkurë, kështu që ju jeni duke marrë një zbutës tepër të shtrenjtë i cili nuk bën ". -S. Manjula Jegasothy, MD, CEO dhe Themelues i Miami Skin Institute

Pastrim gërryes i fytyrës

"Nuk ka asnjë arsye për të përdorur pastrimin gërryesfytyrës, sepse ato mund të jenë irrituese dhe të nxisin skuqjen. Fytyra juaj është duke u irrituar pa qenë nevoja. -Brooke Jackson, MD, Themelues dhe Drejtor Mjekësor i Dermatologjisë Skin Ëellness Associates në Durham, NC
/albeu.com/
Shtuar më 19/06/2017, ora 11:06
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori