Bilanc i frikshëm viktimash, vetëm sot humbën jetën 20 shtetas nga COVID-19
14 simptoma që tregojnë se jeni të prekur nga kanceri
Duke pasur parasysh se kanceri është shkaku i dytë më i zakonshëm i vdekjes në botë, është tronditëse se sa shumë prej viktimave nisën mjekimin në fazat e fundit të sëmundjes, kur mund të bëhet fare pak për t’i ndihmuar ata.

Kjo jo shumë për fajin e tyre, sepse simptomat e kancerit në fillim duken si të padëmshme, e si një gjendje që ne do e kalojmë për pak ditë.

Zbulimi i sëmundjesfazat e hershme të tij është thelbësor për trajtimin dhe shërimin e tij në mënyrë efektive.

Kjo është arsyeja pse ne duhet të jemi vigjilentë rreth të gjitha simptomat që shfaq trupi ynë.

Në vazhdim disa simptoma të kancerit që ju mund t’i injoroni ose t’i konsideroni se janë të padëmshme:

1-Rënie e papritur në peshë

2 -Temperaturë e lartë e pakuptueshme

3 – Këputje dhe lodhje, edhe pse nuk keni bërë asgjë të lodhshme.

4 – Dhimbje të forta koke

5 – Plakje e shpejtë

6- Kur urion gjak

7- Mezi mbushesh me frymë

8- Gjarderdhje e pazakontë

9-gunga në trup

10-vështirësi në gëlltitije

11- Kollë i thatë

12-pika të bardha në gojën tuaj

13- Shtrëngime në kraharorin e zemrës

14- Dhimbje mesi dhe depresion
Shtuar më 11/10/2019, ora 15:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori