Rrushi, dobitë e tij në shëndetin tonë

Nëse do bënim një listë me frutat më të shëndetshme patjetër që rrushi do ishte ndër vendet e para të rënditjes. Është e këshillueshmë për cdo moshë, gjini, konsumimi rreth 250 gramë rrushi në ditë

 
Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.64 %
28.88 %
5.47 %
Total 9063 Vota!