Ja si duhen larë frutat dhe perimet për të zhdukur pesticidet dhe kimikatet

Pesticidet përdoren për të mbrojtur bimët nga efektet e dëmshme të barërave të këqija, sëmundjeve të bimëve dhe insekteve. Pasi i blejmë këto ushqime dhe thjesht i shpëlajmë, kimikatet mund të jenë re

 
Tifozët Kuqezi në ndeshjen Shqipëri-Spanjë. Foto: Nderim Kaçeli/Albeu.com

Tifozët Kuqezi në ndeshjen Shqipëri-Spanjë. Foto: Nderim Kaçeli/Albeu.com

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.52 %
72.34 %
5.12 %
Total 546 Vota!