Brusketa me fileto pule

Ju nevojiten vetëm 15 minuta për të përgatitur këto brukseta me fileto pule të mrekullueshme. Njihuni me përbërësit dhe mënyrën e përgatitjes së tyre. Përbërësit: 250 gr filetë pule 250 gr djathë

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!