Sherri që (paradoksalisht) nuk e lëkundi koalicioni
nga Skender Minxhozi
Javanews.al
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga ky opinionist
 
Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së

Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së