Ta lëmë Lu-në të bëjë atë që ka nisur; dhe të merremi me veten!
nga Mustafa Nano
Mapo
Ta lëmë Lu-në të bëjë atë që ka nisur; dhe të merremi me veten!
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga ky opinionist