Ata dhe ne, gjegjësisht ata dhe 0
nga Iljasa Salihu
Me rastin e ndërtimit të dy pishinave me standarde bashkëkohore të përuruara

prej Komunës së Kumanovës në një vendbanim maqedonas, vlera e të cilit është 3.1

Ata kanë pishina, kurse shqiptarët në rajonin e Likovës nuk kanë ujë të pijshëm.

Ata kanë parqe publike, kurse shqiptarët në Kumanovë as parqe para banesave

Ata kanë këshilltarë në komunë, kurse shqiptarët kanë rrogëtarë dhe

tenderokratë në komunë.

Ata prej buxhetit të përbashkët kanë kënde të lodrave, kurse shqiptarët në

Kumanovë duhet t’i presin mërgimtarët t’ia rregullojnë një të tillë.

Ata kanë fusha të tenisit, kurse shqiptarët kanë restorante super luksoze që

paguajnë shtrenjtë edhe për prerje të penisit.

Ata falas i shfrytëzojnë fushat e futbollit, kurse shqiptarët edhe pse paguajnë për

t’i shfrytëzuar fushat e futbollit, sërish vështirë të vijnë në rend për të luajtur futboll.

Me pak fjalë, qershia në tortë do të ishte mirënjohja për Kryetarin e Komunës së
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga ky opinionist