Përse Serbia po provokon në Kosovë?
nga Blendi Fevziu
opinion.al
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga ky opinionist
 
Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së

Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së