Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Medvegjë
17 Janar 2018E Mërkurë, Ora 18:50
4°C
7 m/s
Vranët e shira
Ndjesia: -1°
Mundësia e përkeqësimit: 96%
Lagështia: 95%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
2°C
7 m/s
Pjesërisht vranët dhe dëborë
Ora 01:00
2°C
1 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 02:00
2°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 03:00
2°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 04:00
3°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 05:00
3°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 06:00
4°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 07:00
5°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 08:00
5°C
2 m/s
Vranësira
Ora 09:00
6°C
3 m/s
Vranët
Ora 10:00
7°C
3 m/s
Vranët
Ora 11:00
8°C
3 m/s
Vranësira
Ora 12:00
9°C
3 m/s
Vranësira
Ora 13:00
10°C
3 m/s
Vranësira
Ora 14:00
8°C
5 m/s
Vranët e shira
Ora 15:00
7°C
7 m/s
Vranët e shira
Ora 16:00
6°C
9 m/s
Vranët e shira
Ora 17:00
5°C
8 m/s
Vranët e shira
Ora 18:00
4°C
7 m/s
Vranët e shira
Ora 19:00
3°C
6 m/s
Vranët e shira
Ora 20:00
3°C
6 m/s
Vranët e shira
Ora 21:00
3°C
6 m/s
Vranët e shira
Ora 22:00
3°C
6 m/s
Vranët e shira
Ora 23:00
3°C
6 m/s
Pjesërisht vranët dhe shira me dëborë
E Mërkurë, 17 Janar
Lartë: +13°
Ultë:
SE9 kmh
Vranësira
E Enjte, 18 Janar
Lartë: +5°
Ultë: -2°
NW19 kmh
Pjesërisht vranët
E Premte, 19 Janar
Lartë: +9°
Ultë: +3°
NE5 kmh
Kthjellët
E Shtunë, 20 Janar
Lartë: +11°
Ultë: -1°
NW3 kmh
Vranët e shira
E Dielë, 21 Janar
Lartë: +1°
Ultë: -3°
NW29 kmh
Vranët e dëborë
E Hënë, 22 Janar
Lartë: +1°
Ultë: -4°
NW22 kmh
Vranët e dëborë e lehtë
E Martë, 23 Janar
Lartë: +1°
Ultë: -6°
NW14 kmh
Vranësira dhe dëborë e lehtë
E Mërkurë, 24 Janar
Lartë: +1°
Ultë: -7°
NW10 kmh
Vranësira
E Enjte, 25 Janar
Lartë: +2°
Ultë: -9°
NE6 kmh
Kthjellët
E Premte, 26 Janar
Lartë: +2°
Ultë: -6°
NE7 kmh
Pjesërisht vranët
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser