Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Peshkopi
25 Qershor 2016E Shtunë, Ora 19:41
30°C
4 kmh
Kryesisht kthjellët
Ndjesia: +30°
Mundësia e përkeqësimit: 1%
Lagështia: 32%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
23°C
4 kmh
Vranësira
Ora 01:00
21°C
5 kmh
Kthjellët
Ora 02:00
18°C
5 kmh
Kthjellët
Ora 03:00
19°C
5 kmh
Kthjellët
Ora 04:00
20°C
5 kmh
Kthjellët
Ora 05:00
21°C
4 kmh
Kthjellët
Ora 06:00
21°C
4 kmh
Kthjellët
Ora 07:00
21°C
3 kmh
Kthjellët
Ora 08:00
20°C
2 kmh
Kthjellët
Ora 09:00
22°C
4 kmh
Kthjellët
Ora 10:00
23°C
5 kmh
Kthjellët
Ora 11:00
24°C
7 kmh
Kthjellët
Ora 12:00
26°C
6 kmh
Kthjellët
Ora 13:00
27°C
6 kmh
Kthjellët
Ora 14:00
29°C
5 kmh
Kthjellët
Ora 15:00
30°C
4 kmh
Kryesisht kthjellët
Ora 16:00
30°C
3 kmh
Kryesisht kthjellët
Ora 17:00
31°C
2 kmh
Kryesisht kthjellët
Ora 18:00
30°C
3 kmh
Kryesisht kthjellët
Ora 19:00
30°C
4 kmh
Kryesisht kthjellët
Ora 20:00
29°C
5 kmh
Kryesisht kthjellët
Ora 21:00
28°C
5 kmh
Kthjellët
Ora 22:00
27°C
5 kmh
Kthjellët
Ora 23:00
26°C
5 kmh
Kthjellët
E Shtunë, 25 Qershor
Lartë: +31°
Ultë: +22°
E5 kmh
Kthjellët
E Dielë, 26 Qershor
Lartë: +29°
Ultë: +19°
W3 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Hënë, 27 Qershor
Lartë: +29°
Ultë: +19°
NW10 kmh
Pjesërisht vranët dhe shira
E Martë, 28 Qershor
Lartë: +28°
Ultë: +17°
NW9 kmh
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
E Mërkurë, 29 Qershor
Lartë: +29°
Ultë: +15°
W3 kmh
Kthjellët
E Enjte, 30 Qershor
Lartë: +30°
Ultë: +18°
SW8 kmh
Pjesërisht vranët
E Premte, 1 Korrik
Lartë: +30°
Ultë: +18°
NW7 kmh
Kryesisht kthjellët
E Shtunë, 2 Korrik
Lartë: +30°
Ultë: +18°
NW6 kmh
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
E Dielë, 3 Korrik
Lartë: +31°
Ultë: +18°
NW7 kmh
Pjesërisht vranët
E Hënë, 4 Korrik
Lartë: +29°
Ultë: +18°
NW7 kmh
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser