Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
    Shqipëri
  • Durrës
  • Elbasan
  • Fier
  • Gjirokastër
  • Korçë
  • Kukës
  • Peshkopi
  • Pogradec
  • Sarandë
  • Shkodër
  • Tiranë
  • Vlorë
    Kosovë
  • Ferizaj
  • Gjakovë
  • Gjilan
  • Mitrovicë
  • Pejë
  • Prishtinë
  • Prizren
    Maqedoni
  • Dibër
  • Gostivar
  • Kërçovë
  • Kumanovë
  • Manastir
  • Ohër
  • Shkup
  • Strugë
  • Tetovë
    Trojet
  • Bujanovc
  • Medvegjë
  • Podgoricë
  • Preshevë
  • Tivar
  • Tuz
  • Ulqin
    Bota
  • Antalia
  • Athinë
  • Berlin
  • Bruksel
  • Gjenevë
  • Londër
  • Milano
  • Mynih
  • New York
  • Paris
  • Romë
  • Selanik
  • Shtutgart
  • Stamboll
  • Toronto
  • Viena
  • Zyrih
Elbasan
18 Janar 2018E Enjte, Ora 14:39
7°C
3 m/s
Kthjellët
Ndjesia: +4°
Mundësia e përkeqësimit: 2%
Lagështia: 37%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
-2°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 01:00
5°C
1 m/s
Pjesërisht vranët dhe shira
Ora 02:00
4°C
2 m/s
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
Ora 03:00
3°C
2 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 04:00
1°C
2 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 05:00
1°C
2 m/s
Kthjellët
Ora 06:00
1°C
2 m/s
Kthjellët
Ora 07:00
1°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 08:00
2°C
2 m/s
Kthjellët
Ora 09:00
2°C
3 m/s
Kthjellët
Ora 10:00
3°C
3 m/s
Kthjellët
Ora 11:00
4°C
3 m/s
Kthjellët
Ora 12:00
6°C
4 m/s
Kthjellët
Ora 13:00
7°C
4 m/s
Kthjellët
Ora 14:00
7°C
3 m/s
Kthjellët
Ora 15:00
8°C
2 m/s
Kthjellët
Ora 16:00
8°C
2 m/s
Kthjellët
Ora 17:00
6°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 18:00
5°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 19:00
3°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 20:00
2°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 21:00
1°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 22:00
0°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 23:00
-1°C
1 m/s
Kthjellët
E Enjte, 18 Janar
Lartë: +9°
Ultë: -3°
NW14 kmh
Kthjellët
E Premte, 19 Janar
Lartë: +11°
Ultë: +5°
NE5 kmh
Vranësira
E Shtunë, 20 Janar
Lartë: +11°
Ultë: +4°
SW14 kmh
Vranët e shira
E Dielë, 21 Janar
Lartë: +9°
Ultë: -6°
NE7 kmh
Vranët e shira
E Hënë, 22 Janar
Lartë: +7°
Ultë: -3°
NE7 kmh
Kthjellët
E Martë, 23 Janar
Lartë: +8°
Ultë: -5°
SW5 kmh
Pjesërisht vranët
E Mërkurë, 24 Janar
Lartë: +8°
Ultë: -5°
NE8 kmh
Kthjellët
E Enjte, 25 Janar
Lartë: +9°
Ultë: -4°
NE8 kmh
Kthjellët
E Premte, 26 Janar
Lartë: +10°
Ultë: -3°
N7 kmh
Kthjellët
E Shtunë, 27 Janar
Lartë: +11°
Ultë: +1°
N6 kmh
Kryesisht kthjellët
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser