Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Prishtinë
23 Shkurt 2019E Shtunë, Ora 13:00
-1°C
8 m/s
Vranësira
Ndjesia: -8°
Mundësia e përkeqësimit: 36%
Lagështia: 29%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
-6°C
4 m/s
Kthjellët
Ora 01:00
-3°C
6 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 02:00
-3°C
6 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 03:00
-4°C
6 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 04:00
-5°C
6 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 05:00
-5°C
6 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 06:00
-5°C
6 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 07:00
-6°C
6 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 08:00
-5°C
6 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 09:00
-4°C
7 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 10:00
-3°C
7 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 11:00
-2°C
7 m/s
Vranësira dhe dëborë e lehtë
Ora 12:00
-2°C
8 m/s
Vranësira
Ora 13:00
-1°C
8 m/s
Vranësira
Ora 14:00
-1°C
8 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 15:00
-1°C
8 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 16:00
-1°C
7 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 17:00
-2°C
7 m/s
Kthjellët
Ora 18:00
-3°C
6 m/s
Kthjellët
Ora 19:00
-4°C
6 m/s
Kthjellët
Ora 20:00
-4°C
5 m/s
Kthjellët
Ora 21:00
-5°C
5 m/s
Kthjellët
Ora 22:00
-5°C
4 m/s
Kthjellët
Ora 23:00
-6°C
4 m/s
Kthjellët
E Shtunë, 23 Shkurt
Lartë:
Ultë: -9°
NE30 kmh
Vranësira
E Dielë, 24 Shkurt
Lartë: +1°
Ultë: -7°
NE21 kmh
Pjesërisht vranët
E Hënë, 25 Shkurt
Lartë: +3°
Ultë: -6°
NE18 kmh
Kthjellët
E Martë, 26 Shkurt
Lartë: +8°
Ultë: -1°
N15 kmh
Pjesërisht vranët
E Mërkurë, 27 Shkurt
Lartë: +7°
Ultë: -3°
N24 kmh
Kryesisht kthjellët
E Enjte, 28 Shkurt
Lartë: +11°
Ultë: -1°
W11 kmh
Kthjellët
E Premte, 1 Mars
Lartë: +14°
Ultë: +2°
W8 kmh
Kryesisht kthjellët
E Shtunë, 2 Mars
Lartë: +10°
Ultë: -2°
NE22 kmh
Pjesërisht vranët
E Dielë, 3 Mars
Lartë: +11°
Ultë: +1°
S9 kmh
Kryesisht kthjellët
E Hënë, 4 Mars
Lartë: +14°
Ultë:
W9 kmh
Kryesisht kthjellët
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser