Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Pejë
23 Korrik 2018E Hënë, Ora 15:48
25°C
1 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ndjesia: +26°
Mundësia e përkeqësimit: 67%
Lagështia: 69%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
22°C
1 m/s
Vranësira dhe shira
Ora 01:00
22°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 02:00
21°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 03:00
21°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 04:00
22°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 05:00
22°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 06:00
22°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 07:00
22°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 08:00
22°C
0 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 09:00
23°C
0 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 10:00
25°C
1 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 11:00
26°C
1 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 12:00
26°C
1 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 13:00
26°C
1 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 14:00
26°C
1 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 15:00
25°C
1 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 16:00
25°C
0 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 17:00
25°C
0 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 18:00
25°C
0 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 19:00
24°C
0 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 20:00
23°C
0 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 21:00
23°C
1 m/s
Vranët e shi i lehtë
Ora 22:00
23°C
1 m/s
Vranët e shi i lehtë
Ora 23:00
22°C
1 m/s
Vranët e shi i lehtë
E Hënë, 23 Korrik
Lartë: +27°
Ultë: +19°
E3 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Martë, 24 Korrik
Lartë: +27°
Ultë: +20°
N9 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Mërkurë, 25 Korrik
Lartë: +28°
Ultë: +20°
N8 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Enjte, 26 Korrik
Lartë: +28°
Ultë: +20°
NE5 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Premte, 27 Korrik
Lartë: +28°
Ultë: +21°
E3 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Shtunë, 28 Korrik
Lartë: +29°
Ultë: +20°
N5 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Dielë, 29 Korrik
Lartë: +29°
Ultë: +21°
E5 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
E Hënë, 30 Korrik
Lartë: +29°
Ultë: +21°
E5 kmh
Pjesërisht vranët dhe shira
E Martë, 31 Korrik
Lartë: +29°
Ultë: +21°
NE6 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
E Mërkurë, 1 Gusht
Lartë: +30°
Ultë: +22°
E6 kmh
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser