Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Mitrovicë
21 Tetor 2017E Shtunë, Ora 19:26
14°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ndjesia: +13°
Mundësia e përkeqësimit: 2%
Lagështia: 57%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
7°C
0 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 01:00
7°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 02:00
6°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 03:00
6°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 04:00
5°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 05:00
5°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 06:00
5°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 07:00
5°C
0 m/s
Kthjellët
Ora 08:00
6°C
0 m/s
Kthjellët
Ora 09:00
9°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 10:00
12°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 11:00
14°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 12:00
17°C
1 m/s
Vranësira
Ora 13:00
19°C
1 m/s
Vranësira
Ora 14:00
21°C
1 m/s
Vranësira
Ora 15:00
20°C
1 m/s
Kthjellët
Ora 16:00
20°C
2 m/s
Kthjellët
Ora 17:00
19°C
2 m/s
Kthjellët
Ora 18:00
16°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 19:00
14°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 20:00
11°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 21:00
10°C
1 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 22:00
8°C
0 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 23:00
7°C
0 m/s
Pjesërisht vranët
E Shtunë, 21 Tetor
Lartë: +21°
Ultë: +3°
SW5 kmh
Vranësira
E Dielë, 22 Tetor
Lartë: +19°
Ultë: +6°
S8 kmh
Pjesërisht vranët
E Hënë, 23 Tetor
Lartë: +12°
Ultë:
S12 kmh
Vranësira dhe shira
E Martë, 24 Tetor
Lartë: +7°
Ultë: -3°
NW12 kmh
Vranët e shira
E Mërkurë, 25 Tetor
Lartë: +5°
Ultë: -5°
NW17 kmh
Vranët e dëborë e shi e lehtë
E Enjte, 26 Tetor
Lartë: +8°
Ultë: -2°
NW15 kmh
Vranësira
E Premte, 27 Tetor
Lartë: +7°
Ultë: -3°
NW14 kmh
Vranësira
E Shtunë, 28 Tetor
Lartë: +7°
Ultë: -2°
NW12 kmh
Vranësira
E Dielë, 29 Tetor
Lartë: +9°
Ultë: -1°
S9 kmh
Vranët
E Hënë, 30 Tetor
Lartë: +10°
Ultë:
NW10 kmh
Vranësira
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser