Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Toronto
21 Shtator 2018E Premte, Ora 06:58
21°C
5 m/s
Kthjellët
Ndjesia: +21°
Mundësia e përkeqësimit: 41%
Lagështia: 92%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
19°C
5 m/s
Vranët, shtrëngata me shira
Ora 01:00
19°C
4 m/s
Vranët, shtrëngata me shira
Ora 02:00
20°C
3 m/s
Vranët, shtrëngata me shira
Ora 03:00
20°C
3 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 04:00
20°C
4 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 05:00
20°C
4 m/s
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 06:00
21°C
5 m/s
Kthjellët
Ora 07:00
21°C
6 m/s
Kthjellët
Ora 08:00
22°C
7 m/s
Kthjellët
Ora 09:00
23°C
8 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 10:00
24°C
8 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 11:00
25°C
9 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 12:00
26°C
9 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 13:00
27°C
9 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 14:00
27°C
10 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 15:00
27°C
10 m/s
Vranësira
Ora 16:00
27°C
10 m/s
Vranësira
Ora 17:00
27°C
10 m/s
Vranësira
Ora 18:00
25°C
9 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 19:00
23°C
8 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 20:00
21°C
7 m/s
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
Ora 21:00
20°C
7 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 22:00
18°C
8 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 23:00
17°C
8 m/s
Kryesisht kthjellët
E Premte, 21 Shtator
Lartë: +29°
Ultë: +9°
SW35 kmh
Pjesërisht vranët
E Shtunë, 22 Shtator
Lartë: +16°
Ultë: +10°
N16 kmh
Pjesërisht vranët
E Dielë, 23 Shtator
Lartë: +18°
Ultë: +13°
SE13 kmh
Kryesisht kthjellët
E Hënë, 24 Shtator
Lartë: +19°
Ultë: +15°
E32 kmh
Kthjellët
E Martë, 25 Shtator
Lartë: +23°
Ultë: +17°
S21 kmh
Vranët e shira
E Mërkurë, 26 Shtator
Lartë: +20°
Ultë: +11°
W19 kmh
Vranët e shi i lehtë
E Enjte, 27 Shtator
Lartë: +19°
Ultë: +9°
W19 kmh
Vranësira
E Premte, 28 Shtator
Lartë: +17°
Ultë: +9°
S22 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
E Shtunë, 29 Shtator
Lartë: +17°
Ultë: +6°
W20 kmh
Vranësira
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser