Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Toronto
16 Janar 2019E Mërkurë, Ora 12:15
-1°C
8 m/s
Vranët
Ndjesia: -8°
Mundësia e përkeqësimit: 22%
Lagështia: 43%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
-8°C
3 m/s
Kthjellët
Ora 01:00
-2°C
7 m/s
Vranët
Ora 02:00
-1°C
7 m/s
Vranët
Ora 03:00
-1°C
8 m/s
Vranët
Ora 04:00
-1°C
8 m/s
Vranët
Ora 05:00
0°C
8 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 06:00
0°C
8 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 07:00
0°C
8 m/s
Vranët e dëborë e lehtë
Ora 08:00
0°C
8 m/s
Pjesërisht vranët dhe dhe dëborë e lehtë
Ora 09:00
0°C
8 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 10:00
0°C
9 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 11:00
0°C
8 m/s
Vranët
Ora 12:00
-1°C
8 m/s
Vranët
Ora 13:00
-1°C
8 m/s
Vranët
Ora 14:00
-2°C
7 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 15:00
-3°C
7 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 16:00
-4°C
6 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 17:00
-5°C
6 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 18:00
-6°C
5 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 19:00
-7°C
5 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 20:00
-7°C
5 m/s
Kthjellët
Ora 21:00
-8°C
4 m/s
Kthjellët
Ora 22:00
-8°C
4 m/s
Kthjellët
Ora 23:00
-8°C
4 m/s
Kthjellët
E Mërkurë, 16 Janar
Lartë: +1°
Ultë: -10°
NW27 kmh
Vranët
E Enjte, 17 Janar
Lartë: -2°
Ultë: -3°
SE15 kmh
Vranësira
E Premte, 18 Janar
Lartë: +1°
Ultë: -13°
W21 kmh
Vranët
E Shtunë, 19 Janar
Lartë: -10°
Ultë: -16°
NE17 kmh
Vranët e dëborë e lehtë
E Dielë, 20 Janar
Lartë: -12°
Ultë: -23°
N28 kmh
Pjesërisht vranët dhe dhe dëborë e lehtë
E Hënë, 21 Janar
Lartë: -13°
Ultë: -13°
NW28 kmh
Pjesërisht vranët
E Martë, 22 Janar
Lartë: -6°
Ultë: -7°
N21 kmh
Vranët e dëborë e lehtë
E Mërkurë, 23 Janar
Lartë: -1°
Ultë: -6°
E21 kmh
Vranët e dëborë e lehtë
E Enjte, 24 Janar
Lartë: +2°
Ultë: -4°
E18 kmh
Vranët
E Premte, 25 Janar
Lartë: -1°
Ultë: -6°
SW26 kmh
Vranët e dëborë e lehtë
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser