Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Romë
21 Nëntor 2018E Mërkurë, Ora 20:08
13°C
3 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ndjesia: +11°
Mundësia e përkeqësimit: 50%
Lagështia: 89%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
13°C
3 m/s
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
Ora 01:00
12°C
2 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 02:00
11°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 03:00
10°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 04:00
9°C
1 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 05:00
9°C
1 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 06:00
8°C
1 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 07:00
7°C
2 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 08:00
9°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 09:00
11°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 10:00
13°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 11:00
14°C
2 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 12:00
15°C
3 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 13:00
16°C
3 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 14:00
16°C
3 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 15:00
15°C
3 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 16:00
15°C
3 m/s
Pjesërisht vranët
Ora 17:00
15°C
3 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ora 18:00
14°C
3 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ora 19:00
13°C
2 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ora 20:00
13°C
3 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ora 21:00
13°C
3 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ora 22:00
13°C
3 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ora 23:00
13°C
3 m/s
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
E Mërkurë, 21 Nëntor
Lartë: +17°
Ultë: +10°
S11 kmh
Pjesërisht vranët
E Enjte, 22 Nëntor
Lartë: +17°
Ultë: +8°
S8 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Premte, 23 Nëntor
Lartë: +17°
Ultë: +13°
SE12 kmh
Vranësira
E Shtunë, 24 Nëntor
Lartë: +17°
Ultë: +11°
S16 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Dielë, 25 Nëntor
Lartë: +15°
Ultë: +7°
N10 kmh
Vranët e shira
E Hënë, 26 Nëntor
Lartë: +15°
Ultë: +7°
N10 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
E Martë, 27 Nëntor
Lartë: +14°
Ultë: +5°
N11 kmh
Kryesisht kthjellët
E Mërkurë, 28 Nëntor
Lartë: +12°
Ultë: +3°
N17 kmh
Kryesisht kthjellët
E Enjte, 29 Nëntor
Lartë: +12°
Ultë: +5°
N19 kmh
Kryesisht kthjellët
E Premte, 30 Nëntor
Lartë: +14°
Ultë: +7°
N15 kmh
Vranësira
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser