Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Paris
22 Qershor 2017E Enjte, Ora 22:39
27°C
19 kmh
Kthjellët
Ndjesia: +26°
Mundësia e përkeqësimit: 4%
Lagështia: 51%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
23°C
15 kmh
Kryesisht kthjellët
Ora 01:00
28°C
9 kmh
Kthjellët
Ora 02:00
27°C
8 kmh
Kthjellët
Ora 03:00
26°C
8 kmh
Kthjellët
Ora 04:00
25°C
8 kmh
Kthjellët
Ora 05:00
24°C
7 kmh
Kthjellët
Ora 06:00
24°C
7 kmh
Vranësira
Ora 07:00
25°C
7 kmh
Vranësira
Ora 08:00
25°C
6 kmh
Vranësira
Ora 09:00
25°C
7 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 10:00
26°C
8 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 11:00
28°C
9 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 12:00
30°C
10 kmh
Vranësira
Ora 13:00
31°C
12 kmh
Vranësira
Ora 14:00
32°C
13 kmh
Vranësira
Ora 15:00
33°C
15 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 16:00
34°C
17 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 17:00
35°C
19 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 18:00
34°C
21 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 19:00
33°C
22 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 20:00
32°C
23 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
Ora 21:00
30°C
21 kmh
Kthjellët
Ora 22:00
27°C
19 kmh
Kthjellët
Ora 23:00
25°C
17 kmh
Kthjellët
E Enjte, 22 Qershor
Lartë: +34°
Ultë: +20°
W13 kmh
Pjesërisht vranët
E Premte, 23 Qershor
Lartë: +27°
Ultë: +18°
W16 kmh
Kryesisht kthjellët
E Shtunë, 24 Qershor
Lartë: +26°
Ultë: +17°
W18 kmh
Pjesërisht vranët
E Dielë, 25 Qershor
Lartë: +25°
Ultë: +18°
W20 kmh
Vranët
E Hënë, 26 Qershor
Lartë: +29°
Ultë: +16°
NW8 kmh
Pjesërisht vranët
E Martë, 27 Qershor
Lartë: +22°
Ultë: +19°
SW18 kmh
Pjesërisht vranët, me tendencë shtrëngata e shira
E Mërkurë, 28 Qershor
Lartë: +22°
Ultë: +16°
NW21 kmh
Vranët e shi i lehtë
E Enjte, 29 Qershor
Lartë: +21°
Ultë: +14°
W21 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
E Premte, 30 Qershor
Lartë: +21°
Ultë: +14°
SW20 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
E Shtunë, 1 Korrik
Lartë: +21°
Ultë: +13°
NW21 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser