Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Bruksel
20 Korrik 2017E Enjte, Ora 14:34
21°C
26 kmh
Pjesërisht vranët dhe shira
Ndjesia: +19°
Mundësia e përkeqësimit: 40%
Lagështia: 64%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
15°C
13 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 01:00
21°C
16 kmh
Pjesërisht vranët dhe shira
Ora 02:00
20°C
16 kmh
Pjesërisht vranët dhe shira
Ora 03:00
20°C
15 kmh
Vranët e shira
Ora 04:00
19°C
14 kmh
Vranët e shira
Ora 05:00
19°C
13 kmh
Vranët e shira
Ora 06:00
19°C
14 kmh
Vranët e shira
Ora 07:00
19°C
15 kmh
Vranët e shira
Ora 08:00
19°C
17 kmh
Vranët e shira
Ora 09:00
20°C
18 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 10:00
21°C
21 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 11:00
21°C
22 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 12:00
21°C
23 kmh
Pjesërisht vranët dhe shira
Ora 13:00
21°C
25 kmh
Pjesërisht vranët dhe shira
Ora 14:00
21°C
26 kmh
Pjesërisht vranët dhe shira
Ora 15:00
21°C
27 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 16:00
21°C
28 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 17:00
21°C
28 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 18:00
20°C
27 kmh
Kthjellët
Ora 19:00
20°C
25 kmh
Kthjellët
Ora 20:00
19°C
23 kmh
Kthjellët
Ora 21:00
18°C
20 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 22:00
17°C
17 kmh
Pjesërisht vranët
Ora 23:00
16°C
13 kmh
Pjesërisht vranët
E Enjte, 20 Korrik
Lartë: +21°
Ultë: +15°
SW26 kmh
Pjesërisht vranët dhe shira
E Premte, 21 Korrik
Lartë: +23°
Ultë: +12°
S12 kmh
Pjesërisht vranët
E Shtunë, 22 Korrik
Lartë: +21°
Ultë: +16°
S21 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
E Dielë, 23 Korrik
Lartë: +21°
Ultë: +15°
SW31 kmh
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
E Hënë, 24 Korrik
Lartë: +19°
Ultë: +14°
W21 kmh
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë
E Martë, 25 Korrik
Lartë: +21°
Ultë: +15°
NW16 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
E Mërkurë, 26 Korrik
Lartë: +23°
Ultë: +13°
SW15 kmh
Vranët e shi i lehtë
E Enjte, 27 Korrik
Lartë: +23°
Ultë: +14°
SW19 kmh
Vranët e shi i lehtë
E Premte, 28 Korrik
Lartë: +21°
Ultë: +14°
W22 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
E Shtunë, 29 Korrik
Lartë: +22°
Ultë: +13°
SW20 kmh
Vranësira dhe shi i lehtë
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser