Zyrtare: Gjuha Shqipe triumfon në Maqedoninë e Veriut
Ashtu edhe siç u paralajmërua, në numrin shtatë të Gazetës Zyrtare të Republikës së Maqedonisë, sot është publikuar ligji për përdorimin e gjuhëve dhe ligji për ratifikimin e marrëveshjes përfundimtare Maqedoni – Greqi.

Veçantia e këtij numri, dhe e vetë publikimit të ligjit është se ai është publikuar edhe në gjuhën shqipe, ndërkohë që nga Gazeta Zyrtare njoftuan se me shpalljen e ligjit për përdorimin e gjuhëve, edhe Gazeta do të botohet edhe në gjuhën shqipe.

“Me shpalljen e ligjit në Gazetë, edhe Gazeta Zyrtare do të botohet në gjuhën shqipe”, thanë nga Gazeta Zyrtare.
Shtuar më 15/01/2019, ora 11:46
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori