Zgjedhjet, në garë për deputetë 1.578 kandidatë
Më datë 15 korrik Maqedonia e Veriut do të futet në zgjedhje.

Qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriutzgjedhjet e parakohshme parlamentare do të mund të votojnë për listat e kandidatëve të 15 koaliconeve dhe partive me numër të përgjithshëm prej 1.578 kandidatë, prej të cilëve 903 janë meshkuj dhe 675 femra.

Shtuar më 12/07/2020, ora 11:13

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori