Zaev: Udhëzimet e Venedikut i ndjekim deri në fund
Kryeministri Zoran Zaev thotë se qëndrimi i Qeverisë është harmonizuar tërësisht në pajtueshmëri me rekomandimet e dhëna nga komisioni i Venedikut dhe është dërguar tek komisioni i Venedikut si përgjigje.

“Gjithësesi i gjithë ky harmonizim është sipas indikacioneve të komisionit të Venedikut të cilat duhet deri në fund t’i respektojmë.

Ky ishte premtim i yni që kur e kemi sjellë ligjin për përdorimin e gjuhëve dhe aty ku Komisioni i Venedikut thotë se ajo do të shkel të drejtë tjetër të caktuar që është poashtu e drejtë e barabartë për të gjithë, siç është të drejta e drejtësisë, gjithësesi duhet të kemi kujdes ndaj saj, indikacionet e ekspertëve që thonë se shkelet një e drejtë tjetër, atëherë duhet atë a respektojmë tërësisht.”-ka deklaruar Zaev.
Shtuar më 05/12/2019, ora 14:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori