Zaev: NATO është e ardhmja jonë
Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev në profilin e tij në Facebook theksoi se anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në NATO do të kontriubojë për stabilizimin dhe sigurimin e Evropës Juglindore.

“Në vendin tonë shumë gjenerata kanë punuar në reaizimin e këtij qëllimi tonë ryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev në profilin e tij në Facebook theksoi se anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në NATO do të kontriubojë për stabilizimin dhe sigurimin e Evropës Juglindore, transmeton Portalb.mk.

“Në vendin tonë shumë gjenerata kanë punuar në reaizimin e këtij qëllimi tonë strategjik. Proceset që i kemi kaluar nuk ishin të lehta, por kanë qenë jashtzakonisht të rëndësishme për të ardhmen e vendit tonë. Anëtarësimi jonë në NATO do të kontriubojë për stabilizimin dhe sigurimin e Evropës Juglindore dhe do të jetë instrument për krijimin e fotografisë së re pozitive për rajonin”, shkroi Zaev.

Proceset që i kemi kaluar nuk ishin të lehta, por kanë qenë jashtzakonisht të rëndësishme për të ardhmen e vendit tonë. Anëtarësimi jonë në NATO do të kontriubojë për stabilizimin dhe sigurimin e Evropës Juglindore dhe do të jetë instrument për krijimin e fotografisë së re pozitive për rajonin”, shkroi Zaev.
Shtuar më 24/03/2019, ora 11:38
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori