Zaev jep premtime për 1 Maj
Lufta për të drejta më të mëdha të punëtorëve është angazhimi ynë i përbashkët, të bashkuar, për të ndërtuar shtet prosperues të barabartë për të gjithë, thuhet në letrën e kryeministrit Zoran Zaev me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punës – 1 Maji.

Ai thekson se e drejta themelore e njeriut është që të jetë i mbrojtur dhe i sigurt në vendin e punës, ndërsa karakteristikë e çdo shoqërie të civilizuar dhe moderne është respektimi dhe vlerësimi i secilës punë në mënyrë të barabartë.


Shtuar më 01/05/2018, ora 14:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori