Votimi Presidencial rrjedh në atmosferë të qetë në Maqedoni
Në kohë dhe në atmosferë të qetë sot në mëngjes në ora 7 janë hapur 3.480 vendvotime në 80 komuna dhe në Qytetin e Shkupit, ku filloi votimi për zgjedhjen e presidentit të Republikës së Maqedonisë s Veriut.

Ndërkohë vëzhguesit e Organizatës Joqeveritare “Civil”, kanë raportuar vonesën prej 5 minutash të disa qendrave të votimit, që nuk pritet të ndikoj në procesin të votimit. Raportohet se rrjedha e votimit deri në këto momente është e qetë.
Shtuar më 21/04/2019, ora 09:43
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori